-->
cms bedrijvengids
Content management systeem bedrijvengids
Vind een bedrijf bij jou in de buurt
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Deel je ervaringen
Alle cms systemen
Lees de basis info over alle cms systemen
Bekijk video tutorials
Vergelijk functionaliteit
Deel je ervaringen
Het cms blog
Nieuws blog en algemene informatie
Lees al het nieuws over alle cms systemen
Algemene info in het cms blog
Basis kennis cms systemen
 
Informatie en nieuws
 
Lees uitgebreide informatie en bespreking over open source content management systemen, de ontwikkeling, de community, uitbreidingen en plugins, links en tips.
 
 
CMS nieuws. Blijf op de hoogte van al het nieuws over alle polulaire cms systemen.
Datum: 3-1-2018
Wordpress
Datum: 22-12-2017
Wordpress
Datum: 1-12-2017
Wordpress
Datum: 29-11-2017
Wordpress
Datum: 16-11-2017
Wordpress
Datum: 14-11-2017
Wordpress
Datum: 7-11-2017
Wordpress
Datum: 2-11-2017
Wordpress
Datum: 31-10-2017
Wordpress
Datum: 31-10-2017
Wordpress
Datum: 26-10-2017
Wordpress
Datum: 25-10-2017
Wordpress
Datum: 19-10-2017
Wordpress
Datum: 12-10-2017
Wordpress
Datum: 5-10-2017
Wordpress
 
 


wordpress Logo

Wordpress.
Wordpress is een een blog cms system. Een blog is gewoon een website en wordpress is dan ook prima geschikt om hele mooie websites te maken. Wereldwijd gebruiken miljoenen mensen het gratis cms systeem.

Ontwikkeling.
Wordpress is een open source cms systeem dat word ontwikkeld door gebruikers van het cms systeem. Het programma is gratis te downloaden en je bent vrij de broncode aan te passen zoals jij het wilt. Wereldwijd zijn honderden mensen vrijwillig bezig het systeem uit te breiden en up to date te houden.

Documentatie.
Wordpress is prima gedocumenteerd. Van installatie, upgrade naar nieuwe versies, een f.a.q. tot hoe je het systeem uitbreidt, alles is duidelijk te elzen op de site van wordpres.

Community.
Over de hele wereld maken vele miljoenen mensen gebruik van wordpress om hun content bij te houden. Op het internet zijn dan ook tal van forum te vinden die helemaal over wordpress gaan. Ook op de site van worpress zelf is een forum te vinden waar je veel inspiratie kunt opdoen van andere gebruikers en waar je in no time een oplossing hebt voor een probleem waar je tegen aan loopt.

Plugins en uitbreidingen.
Voor wordpres zijn een groot aantal plugins, zogenaamde uitbreidingen te vinden, gratis te downloaden. Met de plugins, extentions zoals ze op de site worden genoemd, kun je je site uitbreiden met tal van toepassingen en functionaliteiten. Is er iets niest te vinden of krijg je het niet voor elkaar dan kun je eenovuodig op het forum kijken hoe anderen het probleem hebben opgelost.
Wil je nieuwe functionaliteit doe dan een suggestie op het forum en dan zal een ontwikkelaar als deze meerwaarde ziet in de extention deze gratis ontwikkelen.

Tips.
bekijk tutorials door naar youtube te gaan of naar google video's. Je zult duizenden video's vinden die je laten zien hoe je bepaalde taken kunt uitvoeren of instaleren.
Video's zijn een hele goede manier om snel een oplossing te vinden voor zaken waar je tegen aanloops tijden de ontwikkeling of implementatie van je cms.

Links.
Bezoek de website van Wordpress.
Bekijk het forum van Wordpress.
Download Wordpress en Plugins en uitbreidingen.