-->
cms bedrijvengids
Content management systeem bedrijvengids
Vind een bedrijf bij jou in de buurt
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Deel je ervaringen
Alle cms systemen
Lees de basis info over alle cms systemen
Bekijk video tutorials
Vergelijk functionaliteit
Deel je ervaringen
Het cms blog
Nieuws blog en algemene informatie
Lees al het nieuws over alle cms systemen
Algemene info in het cms blog
Basis kennis cms systemen
 
Informatie en nieuws
 
Lees uitgebreide informatie en bespreking over open source content management systemen, de ontwikkeling, de community, uitbreidingen en plugins, links en tips.
 
 
CMS nieuws. Blijf op de hoogte van al het nieuws over alle polulaire cms systemen.
 
 


wordpress Logo

Impress.
Impress is een community gebaseerd cms systeem. Dat wil zeggen dan impress van en door de community is. Het systeem is een open source systeem dan door iedereen kan worden uitgebreid. Je kunt eenvoudig je eigen functionaliteiten maken en die dan ook delen met de community zodat anderen er ook van kunnen prifiteren, Dat is de gedachte achter het systeem.

Documentatie.
De documentatie komt in diverse vormen. Er is een quick start document beschikbaar waar je eenvoudig lees hoe je snel aan de slag kunt met het systeem.

Community.
Doordat het systeem een community systeem is, is het forum een belangrijk onderdeel van de gebruikers ervaring. Op het forum kun je alles met elkaar delen, van problemen en oplossingen tot uitbreidingen die je wilt delen met anderen. Ook kun je suggesties doen aan mede gebruikers die een onderdeel voor je kunnen ontwikkelen als ze er de meerwaarde voor zien voor de community. Ook voor extra addons is er een forum aanwezig waar je inspiratie kunt opdoen voor zelf nieuw te ontwikkelen uitbreidingen.

Plugins en uitbreidingen.
Er zijn bijna 200 uitbreidingen beschikbaar voor het basis systeem. Hierdoor zijn een groot aantal extra functionaliteiten te downloaden die je kunt gebruiken op je website en kunt onderhouden in het cms systeem. Eenvoudig downloaden en installeren is alles wat nodig is. .

Tips.
bekijk tutorials door naar youtube te gaan of naar google video's. Je zult duizenden video's vinden die je laten zien hoe je bepaalde taken kunt uitvoeren of instaleren.
Video's zijn een hele goede manier om snel een oplossing te vinden voor zaken waar je tegen aanloopt tijden de ontwikkeling of implementatie van je cms.

Links.
Forum van Impress.
Download Impress.
Plugins Impress.