-->
cms bedrijvengids
Content management systeem bedrijvengids
Vind een bedrijf bij jou in de buurt
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Deel je ervaringen
Alle cms systemen
Lees de basis info over alle cms systemen
Bekijk video tutorials
Vergelijk functionaliteit
Deel je ervaringen
Het cms blog
Nieuws blog en algemene informatie
Lees al het nieuws over alle cms systemen
Algemene info in het cms blog
Basis kennis cms systemen
 
 
Drupal
Gebruikersoordeel:(1124)
gebruikersoordeel:4 ster
 
Jouw beoordeling:
 
Review Drupal:

Drupal

Drupal is en van de grootste open source content management systemen uitgebracht onder de GNU licentie. Dit betekende dat je het systeem vrij mag gebruiken zoals het jou uit komt.
Wereldwijd gebruiken bijna 700.000 mensen dit cms systeem. Dat geeft dan ook wel aan dat het heir om een goed systeem gaat.

Met drupal beheer je op eenvoudige wijze je website met ongekende mogelijkheden. Met de intuïtieve web interface beheer je de content van je website op een uiterst flexibele manier. Publiceer tekst, foto’s video’s, blogs polls beheer een forum, maak menu’s en creëer uitgebreide formulieren alles door een WYSIWGY editor.

Uitgebreide administratieve mogelijkheden om beheerders en groepen rechten te geven bepaalde onderdelen van de website aan te passen of uit te breiden. Tevens is het mogelijk om onderdelen van je website voor al het publiek op en te stellen of juist voor een selectief deel die rechten heeft.

Door handige script zijn alle pagina zoekmachine vriendelijk evenals het beheer van je met tags voor verder SEO optimalisatie.

Drupal is modulair opgebouwd. Het is eenvoudig om tal van extra functie op je website te publiceren door eenvoudig een extension te instaleren waarnaar je b.v. een forum beheerd op je site of een foto album, blog etc. Met meer dan 6000 add-ons zal vrijwel alles wat jij je bedenkt mogelijk zijn met drupal.

Professionele hulp
Drupal beschikt over een onderdeel professionele hulp. Tegen betaling kun je hier alles laten maken of aanpassen op je website of in je administratie. De website beschik over een soort marktplaats waar je in contact kunt komen met vele bedrijven die tegen betaling problemen oplossen, oplossingen geven voor wensen op je site.

Community
De community van Drupal communiceert via het drupal forum. Hier kun je vele discussies over het systeem kunnen vinden. Je hoeft hier het wiel niet opnieuw uit te vinden omdat meet dan 700.000 mensen dit al voor je hebben gedaan.

D
ocumentatie
Het drupal cms systeem is prima gedocumenteerd. Er zijn diverse handleidingen beschikbaar. Niet alleen een beginners handleiding  maar er is ook documentatie voor administratie, installatie, sitebuilders tips, thema’s etc. Prima verzorgt!

 
 
Meer info Drupal
 
 
Screenshots:
drupal_screenshot1.jpg
 
drupal_screenshot2.jpg
 
drupal_screenshot3.jpg
 
drupal_screenshot4.jpg