-->
cms bedrijvengids
Content management systeem bedrijvengids
Vind een bedrijf bij jou in de buurt
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Deel je ervaringen
Alle cms systemen
Lees de basis info over alle cms systemen
Bekijk video tutorials
Vergelijk functionaliteit
Deel je ervaringen
Het cms blog
Nieuws blog en algemene informatie
Lees al het nieuws over alle cms systemen
Algemene info in het cms blog
Basis kennis cms systemen
 
 
Contao Open Source CMS
Gebruikersoordeel:(1517)
gebruikersoordeel:4 ster
 
Jouw beoordeling:
 
Review Contao Open Source CMS:

Contao Open source cms systeem.

Het Contao cm is een open source content management system dat u in staat stelt uw website eenvoudig te onderhouden.
Eenvoudig beheer van gebruikersrechten, vele standaard geïnstalleerde modules ( nieuws, agenda formulieren generator), de live update service en het moderne CSS framework maakt Contao een populair CMS systeem.

De gebruikersinterface van Contao is uiterst intuïtief en maakt gebruik van Ajax en Web 2.0 technologie.
Functies als een talen systeem, een krachtig rechtssysteem, een versie beheer geavanceerde zoek en sorteer opties geven het systeem een ongekend gebruikers gemak.
Contao genereerd 100% valid wc3 html code, maakt zoekmachine vriendelijke urls.
Zonder technische kennis heeft u met Contao een Zeer degelijk content management systeem.

Geavanceerde functies voor bewerken
Contao biedt geavanceerde editing functies, zoals kopiëren en verplaatsen van gegevens, bewerken van meerdere records in een keer of het herstellen van versies indien u een fout maakt.
Met de TinyMCE editor beschik je over een meertalige spellingscontrole.

Krachtige toegangsrechten beheer
Beheer de toegang van gebruiker op een groot aantal niveaus. Rechten kunnen worden verleend aan unieke gebruikers maar ook per onderdeel aan gebruikers groepen wat erg handig kan zijn als u een grootschalige website heeft met een groot aantal, dat elk verantwoordelijk zijn voor een specifiek deel van de site of die juist gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de inhoud van enkele site onderdelen.

Flexibele form-generator.
Contao maakt voor u automatische formulieren, gevalideerd en eventueel bevestigd worden door een mail. Krachtig onderdeel van dit CMS systeem!

Zoekmachine
Het invoegen van een zoek formulier op de website is eenvoudig. Bezoekers kunnen de website doorzoeken op woorden of zinnen. Alle content word automatisch geïndexeerd voor snelle zoekresultaten.

CSS validatie
Alle pagina worden CSS gevalideerd opgemaakt. Hierdoor zullen de pagina cross-browser zijn, dit houdt in dat ze in elke browser hetzelfde eruit zien. Je kunt je eigen CSS bestanden importeren en dus je eigen stylesheet importeren van andere sites.

Krachtige filemanager
Het Contao CMS system kan worden benaderd door FTP uploaden, maar beschikt zelf ook over een filemanager die files upload, automatisch thumbnails maakt en met de filemanager kun je ook afbeeldingen aanpassen en bewerken. Zeer complete filemanager!

Ingebouwde nieuwsbrief module
De Contao nieuwsbrief module is onderdeel van de core distributie. Het ondersteunt abonnement via dubbel opt-in, HTML en platte tekst formats, het importeren van de ontvangers van een CSV-bestand en notering verzonden nieuwsbrieven op de website. Nieuwsbrieven verstuurd naar de leden kan worden gepersonaliseerd.

 

 
 
Meer info Contao Open Source CMS
 
 
Screenshots:
contao_screenshot1.jpg
 
contao_screenshot2.jpg
 
contao_screenshot3.jpg