-->
cms bedrijvengids
Content management systeem bedrijvengids
Vind een bedrijf bij jou in de buurt
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Deel je ervaringen
Alle cms systemen
Lees de basis info over alle cms systemen
Bekijk video tutorials
Vergelijk functionaliteit
Deel je ervaringen
Het cms blog
Nieuws blog en algemene informatie
Lees al het nieuws over alle cms systemen
Algemene info in het cms blog
Basis kennis cms systemen
 
Informatie en nieuws
 
Lees uitgebreide informatie en bespreking over open source content management systemen, de ontwikkeling, de community, uitbreidingen en plugins, links en tips.
 
 
 


wordpress Logo

CMS made simple.
Cms made simple is een open source cms systeem dat is gebaseerd op de php scripting taal. Het heeft een eenvoudige userinterface waarmee je in staat bent de volledige website te ontwerpen, configureren en onderhouden van het beheer van bestanden, afbeeldingen tot het beheer van je mysql databases. De wysiwyg editor maakt het mogelijk voor iedereen zonder kennis een website op te starten en onderhouden.

Documentatie.
Het systeem is uitstekend gedocumenteerd. Er is veel documentatie online beschikbaar. De basis handleiding is in vele talen beschikbaar. Er is een actief forum en daarnaast is er voor ontwikkelaar ook een handleiding beschikbaar waar je kunt nalezen hoe je succesvol je eigen applicaties schrijft en deelt met de community.

Community.
Cms made simple word gesteund door een grote community. Deze is actief op diverse fora op het internet, zo ook op de site van cmsmade simple http://forum.cmsmadesimple.org/

Plugins en uitbreidingen.
Er zijn veel plugins beschikbaar in de vorm van modules die je gratis kunt downloaden. Bekijk een overzicht van het grootste deel van de modulen/uitbreidingen die vrij beschikbaar zijn. De community ontwikkelt zelf een groot aantal van deze plugins. De gebruiker en ontwikkelaar van deze modules word aangespoord deze te aan te melden en te delen met de rest van de community. Hoe meer mensen ontwikkelingen gebruiken en uitbreiden des te veiliger en uitgebreider het totale pakket word is de gedachte.

Tips.
bekijk tutorials door naar youtube te gaan of naar google video's. Je zult duizenden video's vinden die je laten zien hoe je bepaalde taken kunt uitvoeren of instaleren.
Video's zijn een hele goede manier om snel een oplossing te vinden voor zaken waar je tegen aanloopt tijden de ontwikkeling of implementatie van je cms.

Links.
Documentatie van Cmsmadesimple.
Forum van Cmsmadesimple.
Download Cmsmadesimple.
Website van Cmsmadesimple.